Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí svíčková | 1000 gramů |
slanina (špek) | 100 gramů |
olej | 4 lžíce |
kořenová zelenina | 300 gramů |
cibule | 1/2 kusu |
nové koření | 4 kuličky |
bobkový list | 1 kus |
smetana | 4 dl |
hladká mouka | 1 - 2 lžíce |
cukr | |
citrónová šťáva | |
sůl |
Postup: Květák uvaříme v osolené vodě doměkka. V míse rozmačkáme vidličkou,... zobrazit recept
Postup: Starší chléb pokrájíme nebo rozlámeme na menší kousky a dáme vařit se solí a... zobrazit recept
Postup: Očistíme zeleninu, zelí nakrouháme nebo nakrájíme na nudličky, řepu oloupeme a... zobrazit recept
Postup: Noky uvaříme v osolené vodě a scedíme. Listový špenát opereme, natrháme a na... zobrazit recept
Postup: V hrnci zpěníme plátek másla, zasypeme dvěma lžícemi dětské krupičky a za... zobrazit recept
Čas léta nám přináší sluníčko, koupání, dovolenou, pohodičku a relax. Občas i... zobrazit článek
Naše restaurace nabízí výběr jídel tradiční české kuchyně, bohatou nabídkou 50...